Urban Arrow Family Performance Line

ENJOY THE RIDE -

velohouse

39,690.00 DKK

Ryd
Urban Arrow accessories
urban arrow kaleche
2,490.00 DKK
Urban arrow bagagebærer
699.00 DKK
urban arrow poncho
790.00 DKK
690.00 DKK
Urban Arrow bænk
1,390.00 DKK
Urban Arrow family Boxcover
790.00 DKK
ABUS Bordo Big 6000
995.00 DKK
kinekt suspension seatpost
1,995.00 DKK
Urban Arrow family garage
1,250.00 DKK
Yepp adapter til Yepp Mini
695.00 DKK
Maxi cosi adapter
1,550.00 DKK
Black Friday OFFER Use Discount Code : BF10
Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Urban Arrow Family Performance line

Verdens sikreste familie ladcykel

Urban Arrow Family Performance line  – Den moderne families daglige transport middel. Urban Arrow Family Performance Line, gør myldretid til sjov tid. Dine børn vil ELSKE, når du henter dem i familiens urban Arrow Cargoline ladcykel. I vil som familie opleve transport tid bliver til Kvalitets tid. Urban Arrow family Performance Line, er midlet til at bilen vil stå i garagen, og i vil opleve en hverdag med Lethed i trafikken, uden problemer med trafik kaos og myldretids trafik. I vil være herre over egen tid og fleksibilitet, idet Urban Arrow family Performance Line, giver dig frihed på cykelstien og bytrafikken.

Grøn Transport – God Økonomi – Kvalitets Tid – Sund Motion

Med valget af Urban Arrow Family Performance Line, som familiens transport middel, vælger du den grønne, sunde og billige familie løsning.
Det kan føles , som en stor investering, at købe en Urban Arrow Family Performance Line, men pengene og glæden kommer hurtigt tilbage. Vi garantere dig, at lykken ved at hente dine børn, købe ind, og køre på arbejde i din Urban Arrow Family Performance Line, langt overstiger savnet af din bil. Din eneste udgift er opladningen af dit batteri og et service check 1. gang om året.
INGEN dyre forsikring, driftsudgifter, Benzin, grøn ejerafgift, myldretidstrafik, dyre service, og Co2 udledning……
KUN sund motion, billig transport, egen tid, børneglæde og kvalitets tid, og ikke mindst uafhængig af trafikken og GRØN samvittighed…. En Urban Arrow Family Performance Line, er kort og Godt, den moderne families transport løsning – og jeres perfekte familie glæde.

Hvorfor Købe URBAN ARROW FAMILY Performance Line EL ladcykel ?

Hvis man, som de fleste familier går op i sikkerhed, tryghed og robusthed, så investere man i en Urban Arrow family Performance Line ladcykel. At lade sine børn transportere i en ladcykel med 25 km/t, stiller store krav til sikkerhed.

Netop sikkerheden er Urban Arrow´s varemærke. Der findes billigere alternativer til Urban Arrow, men ingen kommer i nærheden af sikkerheden i en ladcykel.

Det dyrebareste du ejer…dine børn, bliver transporteret på den sjoveste og sikreste måde, på en Urban Arrow Family Performance Line.

Utallige crashtest påviser Urban Arrow Family, som den sikreste ladcykel på markedet, takket være den specialdesignet kasse og det robust aluminiums stel.

Vi kalder det ladcyklens Volvo – Sikkerhed er vores varemærke og Grøn transport vores profil.

5 argumenter : Miljø, økonomi, tid ,motion og SJOV FOR BØRN

MILJØ

Miljødelen giver næsten sig selv. Ingen benzin eller Diesel udledning. Kun dine ben og et opladet batteri.Tanken om at transportere sig igennem byen eller landet, miljø rigtigt, giver rigtig god mening for mange familier. Den politiske dagsorden, om reduktion af Co2, giver Urban Arrow Familiy Performance Line ladcyklen en god berettigelse i det pulserende byliv.

Ejere af en urban Arrow family Performance Line, signalere grøn energi og afspejler fremtidens måde at transportere familien på, i et samfund der er nød til at tænke grøn energi.

Urban Arrow Family Performance Line – Økonomi

Det økonomiske aspekt er også ligetil. Urban Arrow Family Performance Line, ejere sparer ca. 10.000 om året i forsikring og vægtafgift på bilen, samt 6.000 om året på p-licens. Desuden sparer man brændstof og dyrt slid på bilen. Utallige værkstedsbesøg og dyre dækskift, bliver osse fjernet fra familien budget.

Tilbage står en ladcykel der skal oplades hver anden dag, for den typiske transport distance. 2 service check om året hos Velohouse, samt udskiftning af bremseklodser og eventuelt dæk.

Familiens bil nummer 2 spares helt væk, til fordel for en betydeligt billigere og sjovere løsning.

TID

Køber du en Urban Arrow Family Performance Line, så køber du tid.

Kvalitets tid, med dine kære børn. Ingen myldretid og lange bilkøer, når du snor dig igennem byen på cykelstien, med dine glade børn i allerforreste linie.

Tiden bliver din egen, og du bliver herre over din egen tid. Fleksibiliteten med din Urban Arrow Family, er uendelig, og transporten bliver en leg for din familie.

Nu er der ikke mere tale om, en nødvendig og udmattende daglig transport. Nu er det myldretid – der bliver til SJOV TID.

MOTION

Med en Urban Arrow Performance Line, vælger du selv, hvor meget motion du får af din daglige transport. 4 Niveauer gør centermotoren fra Bosch til en ren fornøjelse at bruge – de fire forskellige niveauer af hjælp, giver dig magt til selv at vælge imellem : Eco, Tour, Sport og Turbo. De hjælper med faktorer på henholdsvis 40%, 100%, 150% og 250%. Jo højere niveau af hjælp, jo mere strøm bruger cyklen naturligvis, og jo mindre motion får du. Du vælger selv på en Urban Arrow.

SJOV FOR BØRN – OG SIKKERT

Måske det vigtigeste argument, for at købe en Urban Arrow Family Performance Line.

Dine børn ELSKER det, og det kan vi sige med 100% oprigtighed…Fordi vi ser det hver dag hos vores kunder. Børne elsker den nærhed, tryghed og udsigt, som en Urban Arrow Performance Line giver. Dine børn sidder i forrest række til at skue ud over den store verden, når du kører dem i institutionen eller skole. Søndagsturen med familen bliver den store ugentlig oplevelse, med picknic kurven pakket med mad og drikke, og køreturen ud til store oplevelser og familie kvalitet.

Den daglige transport bliver til SJOV transport, og du vil elske smilene og latteren hos dine børn, når de sammen med dig nyder jeres Urban Arrow Family Performance Line.

TO ELLER TRE HJUL

De fleste kvinder, og de færreste mænd bryder sig ikke om ideen om 2 hjulet ladcykel. Denne forudindtagelse, bliver i de fleste tilfælde omvendt efter en længere test tur. Det tager ikke mange minutters testkørsel, før de fleste Mødre, kvinder bliver solgt og foresleket i den letkørende, smidige og luksus kørsel, som cyklen præstere.
Bredden på en to-hjuler bestemmes udelukkende af bredden på kassen. Det er cyklens bredeste punkt. En tre-hjuler vil altid være minimum 20 cm bredere end kassen, da der skal være plads til hjulene. Det gør, at man faktisk kan overhale almindelige cykler på cykelstien på en to-hjuler, og oven i købet uden at skulle tænke for meget over det.

Small på cykelstien

Sving er virkelig rare på en to-hjuler – de er næsten lige så nemme som på en almindelig cykel. Tre-hjulere vil være tungere at få placeret rigtigt, og skal også oftere længere ned i fart for at tage de skarpe sving.
Kørsel på cykelstier der hælder ser ikke sjovt ud på en tre-hjuler. Føreren er nødt til at kompensere ved at sidde skævt i forhold til cyklen.

Vores argumenter For Urban Arrow Family Performance Line

Hvis du ønsker sikkerhed – Køber du en Urban Arrow.
Hvis du ønsker fart og fleksibilitet – Køber du en Urban arrow
Hvis du ønsker stabilitet og høj genbrugsværdi – Køber du en Urban Arrow
Hvis du ønsker grøn energi og kvalitets tid med dine børn – Køber du en Urban arrow.

Urban Arrow Modeller

Urban Arrow – Active –  Performance – Cargo Line
Urban Arrow Family, fås i tre forskellige versioner – Active Plus, Performance og Performance CX.
Der er forskel på bremser, batteristørrelse, motorstørrelse og computer, men grundlæggende er de tre modeller ens.

Motor / Bremser

Active Plus – Performance – Cargoline
Motor  – 250w 50Nm –  250w 65Nm –  250w 75Nm
Batteri – 400Wh – 500Wh  – 500Wh
Bremser  – Rullebremser – skivebremser –  Skivebremser
Deore – Skivebremser – Zee skivebremser
Computer – Bosch Purion –  Bosch Intuvia – Bosch Intuvia

Egenvægt – 51 kg –  51 kg –  51 kg
Max vægt –  200 kg –  275 kg –  275 kg

https://www.urbanarrow.com/en/dealers

https://www.urbanarrow.com/en/family

Test af Urban arrow family : https://www.youtube.com/watch?v=md_KqW9FTB4

 

Urban Arrow family bike in nature
Urban Arrow cargobike with raincover
Family cargobike picknick

Urban Arrow Family Performance CX Disc ZEE 500 Wh

urbanarrow.com

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Urban Arrow
Product Name
Urban Arrow Family Performance Line
Price
DKK 39690
Product Availability
Available in Stock
Farve

,

urban Arrow family specifikationer 2020

Download

Urban Arrow Prisliste

Download

Urban Arrow prisliste

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev