Urban Arrow Kaleche plus

ENJOY THE RIDE -

velohouse

2,490.00 DKK

Du kan betal over 10,20 eller 30 måneders RENTEFRIT!

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS FINANSIERING

Ingen Rente – Ingen Gebyr – Ingen Oprettelse – Hurtig svar

30 DAGES 100% RETUR RET

Vi tager gerne retur inden 30 dage hvis du fortryder

GRATIS LEVERING

Vi levere gratis og fuld monteret på Hele Sjælland

Urban Arrow Kaleche plus

Plads til Børn og Tør

Enhedens front giver mulighed for en betydelig frigang for dem, der kører på den ekstra ekstra bænk foran. Hvis dine små er for unge til at sidde på bænken alene, er der ingen bekymringer. Raincover PLUS tilbyder et stort rum til montering af et Maxi-Cosi-sæde foran i stedet. På den måde kan du endda medbringe din yngste på alle dine ture.

Raincover PLUS High and Dry

Gennemsigtighed og beskyttelse

Efter den iøjnefaldende højdejustering er den anden ting, du vil bemærke, gennemsigtigheden af den nye Raincover PLUS. Side- og frontvinduerne er betydeligt større, og det ekstra vindue øverst giver mulighed for en meget forbedret visning af det, der foregår inden i kassen såvel som på, hvad der er på vejen foran dig.

Raincover PLUS Transparency

Døre og vindue

Begge sider af Raincover PLUS kan pakkes ud, rulles sammen og sikres intuitivt på plads med et simpelt, men alligevel elegant system af elastiske bånd og kroge. På de ikke så solrige og ofte blæsende dage gør dette system det let at holde dørene åbne og fylde og aflæs din last. En reflekterende strimmel vikles rundt om begge sider og forsiden af enheden for at give øget synlighed i mørkere dage og nætter.

Raincover PLUS Doors on both sides

Kompakt og praktisk

Vi ved alle, at rejse med børn kan være en håndfuld. Raincover PLUS har to integrerede lommer, der vender mod rytteren. Disse gør det muligt for dig at opbevare de nødvendige ting til din familie inden for rækkevidde af arme og fokusere på at nyde turen.

Raincover PLUS Pockets

På lager

Den passende navngivne Raincover PLUS kan bestilles i Europa fra og med juli, og som med alle Urban Arrow-produkter vil Raincover PLUS kun være tilgængelig via vores autoriserede forhandlerkanal. Den får en vejledende udsalgspris på € 319 inklusive moms. Dette er den anbefalede detailpris i Sveriges lokale valutaer 3.590 SEK; Danmark DKK 2.490; Storbritannien GBP 279 og Schweiz CHF 299. Frigivelsen af Raincover PLUS på territorier uden for Europa følger på en dato, der endnu ikke er fastlagt.

Customer Reviews

DET SIGER VORES KUNDER

EXCLUSIVE DEALS, PROMOTIONS & DISCOUNTS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev