Verdens sikreste familie ladcykel

URBAN ARROW

myldretid blir sjovtid
farvel bil – goddag frihed

VELOHOUSE

til den moderne familie

Urban Arrow el ladcyklen er fremtidens transport middel til den moderne familie.

Urban Arrow Ladcykel

Urban Arrow ladcyklen, fra Amsterdam i Holland, er ubetinget konge cyklen til den moderne urbandske familie. El-Ladcyklen er med sin høje kvalitet den perfekte erstatning for familie bilen, til den moderne familie der lever i byen.

Fra Myldretid Til Sjov Tid

Urban Arrow ladcyklen, giver dig flexibilitet og smidighed i din dagligdag. UrbanArrow El-ladcyklen, klarer alt, din praktiske transport. Lige fra kørsel af børn til institution, til indkøb, og pendling. UrbanArrow er med sin kraftige motor, en stor hjælp til din transport udenom myldretids køer, og trafik kaos. UrbanArrow giver dig et smil på læben, når du lydløst og let kommer rundt i byen, uden sved på panden. Når først UrbanArrow ladcykel bliver en del af familien, bliver bilen i garagen og solgt på længere sigt.

URBAN ARROW

til den moderne familie

Fremtidens El-Ladcykel

UrbanArrow el ladcykel er fremtidens transport løsning, for den moderne familie i byen. Den øgede biltrafik, forårsaget af en større befolknings koncentration i byen, giver stadig større udfordring for familien.El Ladcyklen løser alle transport problemer, ved sin løsning af rumlighed, lethed, og flexibilitet. UrbanArrow giver dig mulighed for at komme hurtig frem på en grøn og sund måde. Gå fremtiden i møde med en UrbanArrow ladcykel.

Fra Myldretid Til Sjov Tid

Velohouse tager imod alle cykler og klargøre dem som nye. Om du har en Canyon, Cervelo, Specialized, Trek, Cannondale, eller andet mærke, så er du velkommen hos leo`s værksted. Vores kunder er “king” og det mærkes tydeligt, når Leo tager tid til at forklarer hver kunde, hvad deres cykel fejler, eller har behov for. Vi har et mål, at hver cykel fixes fra dag til dag, allerhelst fra morgen til aften, således du ikke skal undvære din cykel.

Test din Urban Arrow ladcykel

Test din UrbanArrow ladcykel hos Velohouse og du vil ikke fortryde denne oplevelse et sekund.
Vi garantere du kommer tilbage med et smil på dit ansigt efter første test tur.
BOOK din test tur allerede idag – Start dit nye liv med en el-ladcykel.

VELOHOUSE

Gå fremtiden i møde med en UrbanArrow ladcykel

Start dit nye liv med en el-ladcykel
Bakfiets, de karakteristiske hollandske ladcykler med ladet foran rytteren – i Danmark går de ofte under navnet “long john” eller “ladcykler”. – En ting er fælles for dem alle, de er praktiske til transport af varer og børn – ulempen ved de fleste er at de har tendens til at være temmelig tunge at køre med og deres lad er hårdt og “ubøjelig” – måske ikke det mest ideele til at køre rundt med dine børn på. De hollandske designer har haft alle disse ting i tankerne da de designede “Urban Arrow” – den har en polstret, regn-beskyttet lastboks til at holde de små guldklumper komfortable og tørre – en center motor der sikrer at Urban Arrow’s 45-kg (99-lb) vægt også er nemme at køre med. – og så har de fundet på en række andre “små” smarte funktioner

EPP Lasteboks

Urban Arrow

Urban Arrow’s lastboks er lavet af high-density skum (ekspanderet polypropylen -> EPP). Materialet er fast nok, til at opretholde den strukturelle integritet. Det stødabsorberende materiale sikre børn for skader under transporten.  Kassen kan selvfølgelig afmonteres så din Urban Arrow kan benyttes som en almindelig “long john” eller monteres med en låsbar-låg trækasse. Alternativt kan du omdanne den til en “short john” ved at udskifte hele forenden af ​​cyklen til en meget kortere forreste sektion. EPP kassen indeholder kopholdere, mulighed for at montere et “cargo net” til sikring af dagligvarer. Det aftagelige regnslag med en klar plast forrude, kan let pakkes ned kassens ramme så det ikke fylder for meget når det ikke anvendes.

Motor og Batteri

Urban Arrow

NuVinci 360 gear system

Urban Arrow

NuVinci 360 er et intelligent gear og er det første trinløse gearskifte system, der selv skifter gear helt automatisk. Fra det øjeblik du starter din NuVinci-elcykel, fornemmer du straks, at du bruger et helt specielt gearsystem. Et system der regulerer gearet efter din kadence (tråd) – og efter forholdene – helt uden at du mærker det. Ønsker du selv at styre gearet, trykker du blot på en knap, så kan du nemt selv vælge gear ved at dreje håndtaget som på et almindeligt gear. Benytter du det fuldautomatiske gear, justerer NuVinci automatisk og kontinuerligt “gearet” for at bevare din valgte kadence . NuVinci-systemet leveres som standard med det prisbelønnede N360 CVP gearskifte. Gearskiftet foregår glat, let og perfekt for cyklister i alle aldre.

Book din test tur