VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted
love for Leather since 1865

Brooks

Håndværk & tradition

Brooks MODELER

 • Brooks

  Brooks Challenge sadeltaske

  599,00 kr.699,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks Slender læderhåndtag

  499,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks Slender læderhåndtag Brown

  499,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks B67 Honey

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B67 Black

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B67 Brown

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B17 Brown

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B17 black

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B17 Honey

  799,00 kr. Tilføj til kurv
 • Brooks

  Brooks B17S

  799,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks B67S

  799,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks B67

  799,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks B17

  799,00 kr. Se mere
 • Brooks

  Brooks Slender læderhåndtag honey

  499,00 kr. Se mere

England

Brooks

Engelsk historie & design

Comfort & Style

Begyndelsen

Brooks England er en cykelsadelproducent i Smethwick, West Midlands, England. Firmaet har fremstillet lædervarer siden 1866, da det blev grundlagt i Hockley, Birmingham. I 1880’erne begyndte produktionen af ​​cykelsadler, den første sadelpatent var blevet indgivet i 1882.

Legenden

Ifølge familielegenden begyndte virksomheden, da grundlægger John Boultbee Brooks, en hestesadelproducent, forsøgte at bruge en cykel, efter at hans hest døde, men fandt cykel træsædet meget ubehageligt. Resultatet af oplevelsen fik ham til han at gå i gang med at løse komfort problemet, og Brooks England blev født.

BRooks

love for Leather since 1865

John Boultbee Brooks

Brooks England, produceret de første sadler tilbage i 1866. Design og kvalitet er stadig det samme, som tilbage i 1866. Tilbage i 1865 forlod John Boultbee Brooks sin kærer hjemby Hinckley i Leicestershire med 20£ på lommen. I løbet af de sidste 150 år har det engelske mærke,  vokset fra et lille værksted til et stort firma med håndværksmæssig topkvalitet.

Brooks

Comfort & Style

Udvikling

I 1896 begyndte firmaet, at producere at racer sadler til datidens første racer ryttere. Det Engelske Brand leveret høj kvalitet og ikke mindst komfort i deres sadler. Særligt komforten var en egenskab der blev værdsat, idet tidens cykler ikke havde den store komfort.
I begyndelsen af 1900 tallet startede produktion af hverdags sadler. Nyt var sadler med mønster til damerne, samt sidetasker til de finere gentlemen. Sidetaskerne blev hurtigt en stor succes til herrerne, idet det muliggjorde at fragte sine ting til og fra arbejde. 1952 videregav  stifteren af Brooks, firmaet til søn, hvis opgave det var at drive de stolte familie traditioner videre. Sønnen har i den grad lykkedes med den opgave. Firmaet er i dag en verdensomspændende virksomhed, som levere lædersadler, tasker og diverse udstyr til næsten samtlige lande i verden.

Brooks

Comfort & style

Håndværk og Kvalitet

Design er ikke bare det man ser. Design er også form, skitse, teknologi, teknik, materiale, innovation, kreativitet, funktion, kvalitet, knowhow og følelser. ”Alle produkter skal have en idé  for, hvis det er en kopi, kan det ikke være et Cinelli produkt.” Hos Cinelli holder de sig i trit med tiden, og lader sig inspirere og samarbejder med kunstnere, musikere, designere og sportsudøvere fra andre sportsgrene. Deres rødder er i Milano, og de forstår de aspekter, som har gjort byen til et centrum for international kultur. Det er af afgørende betydning, og hjælper dem med at nå deres mål. Hos Cinelli arbejdes der efter en fælles mission: ”Vores historie fortæller os, at intet er umuligt, alt hvad vi skal gøre, er at se længere ud – ud over det nuværende. Vi elsker produkterne og værdsætter deres historie. Vores hoved er i fremtiden, men vores fødder er blevet stående på fast grund siden 1943, hvor Cino Cinelli vandt Milano-San Remo.” Konkurrence genet er dog også en stor del af Cinellis DNA, og Cinelli er da også stolt over at have haft store mestre som Lemond, Fignon, Hinault, Chiappucci, Armstrong, Cipollini, Di Luca og Simoni som kunder. I samarbejde med Columbus producerer Cinelli således produkter, der hører hjemme i den allerhøjeste liga af cykelverdenen.

Scroll til toppen

Book tid

..