VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted

Gazelle

Royal Dutch Gazelle har produceret cykler i Dieren, Gelderland, Holland i mere end 125 år. Deres cykler er lette, af høj kvalitet og komfortable. Der bliver altid tænkt på, hvordan design kan være smartere og teknologien til deres e-cykler endnu mere innovativ. Gazelle fremstiller omkring 250.000 cykler om året. De gør det med lidenskab og engagement!

I Holland har man en lang historie og tradition med cykler, og Royal Dutch Gazelle har aldrig været en fri rytter, men en pioner. Gazelle har lavet komfortable, sikre og teknisk sofistikerede cykler i over 125 år. Dn dag i  dag har de også kastet sig ud i e-cykler, hvor de igen hurtigt har lagt forrest i feltet.

Intet kører som en Gazelle:
“Nothing rides like a Gazelle” er ikke bare et motto, men en mission. På en Gazelle sidder du oprejst og behageligt uden belastning i ryggen. Du kan nyde ubesværet cykling,  i hverdagstøj, din finger på klokken, børnene med dig og op ad hver bakke med hjælp fra elektrisk motorer, så er en Royal Dutch Gazelle noget for dig.

Royal vurdering
I løbet af virksomhedens 125-årige historie er Gazelle vokset fra en lille to-mandsvirksomhed, med kun tre cykelmodeller til, i dag, det største hollandske cykelmærke, der nu sælger 250.000 cykler om året.

Gazelle er en markedsleder i Holland og arbejder konstant på den videre udvikling af virksomheden uden for de nationale grænser. Deres cykler fremstilles stadig i det gamle Gazelle-moderselskab i Dieren.

“Royal”-titlen blev tilføjet i 1992, da den hollandske prinsesse Margriet tildelte virksomheden den til ære for sit 100-års jubilæum. En pris, Gazelle føler også moralsk forpligter til konstant at innovere og altid være på forkant med smarte opfindelser, der gør cykling smukkere eller lettere.

Hollandsk design
Hos Gazelle produceres cykler af enestående kvalitet og udseende med et minimal vægt og maksimal komfort. Deres mission er at gøre cykling både let og sjovt for alle. Det er grunden til, at de fortsat stræber efter at fremme det lækre hollandske design og den tekniske innovation. Hollændere er sandsynligvis de mest kræsne kunder af alle, når det kommer til cykler. Derfor kan du være sikker på, at cykler fra Gazelle leverer lige præcis dét, cyklister over hele verden drømmer om.

15 millioner Gazelle-cykler
100-årsdagen i 1992 faldt sammen med produktionen af cykel nummer 8 million. Indtil da blev der leveret en million cykler hvert tredje til fjerde år. Dette kulminerede d. 7. april 1999, da prins Willem-Alexander lagde sidste hånd på den sidste af 10 millioner Gazelle-cykler.

Gazelle fortsatte, og den 31. oktober 2005 havde 12 millioner Gazelle-cykler forladt fabrikken. Den dag ydede Karla Peijs, som var minister for transport og vandforvaltning, et personligt bidrag til Gazelle med den første cykel med elektronik og assistance.

Cykel nummer 13 million blev produceret i 2008, og i december 2012 blev cykel nummer 14 million produceret, som desuden blev færdiggjort af prinsesse Margriet. Hos Gazelle fortsætter vi med at producere cykler, som er sikre, komfortable, holdbare og smukke.

Det har ført til, at vi tilbage i 2018 havde sendt hele 15 millioner cykler afsted fra fabrikken i Dierren.

Virksomhedens sociale ansvar:
Bæredygtighed har høj prioritet hos Royal Dutch Gazelle. I alle aspekter af virksomheden spørges, hvordan det vil påvirke mennesker, miljøet, produktet og det omgivende samfund. Desuden søger de konstant efter nye bæredygtige og innovative muligheder. Gazelle arbejder altid på at finde egnede løsninger både i virksomheden og i samarbejde med andre, hvilket løbende resulterer i bæredygtige innovationer.

Gazelles produktgaranti:
Gazelle giver hele 10 års garanti mod materiale- og konstruktionsfejl på stellet og u-affjedrede forgafler, der viser sig ved normal håndtering, brug og vedligeholdelse. Affjedrede forgafler, lakken på stellet og forgaflen er dækket af 5 års garanti. På alle andre dele på din cykel er garantidækningen 2 år ved normal brug og vedligeholdelse.

Royal Dutch Gazelle er overbeviste om, at de kun vil få succes på lang sigt gennem bæredygtig handling. Derfor er bæredygtighed i social, økologisk og økonomisk forstand på enhver måde fast forankret i vores virksomhedsstrategi. Og det gælder alt fra design og udvikling til produktion, produkt og detailhandel. Derefter overtager vores kunder stafetten fra os. For med cykler skaber de en bedre verden: renere, sundere og mere cool.

Vi er i Velohouse stolte over at kunne præsentere cyklerne fra Gazelle til vores elskede kunder.

Viser 1–20 af 50 resultater

Scroll til toppen

Book tid

..