Tysk topkvalitet - måske verdens bedste cykel

Det blir ikke bedre

schindelhauer

Schindelhauer - Berlin

Schindelhauer fra Berlin, er cykel mærket der ikke går på kompromis. Siden 2009, har Schindelhauer cykler, sat sit stempel i cykelbranchen, som førende indenfor lethed, innovation, kvalitet og design. Vi er stolte over at præsentere deres flotte cykler i vores butik. Vi anderkender deres bestræbelser på at opnå det ypperste, indenfor dagligdags cykler, og deres ambitiøse målsætning om at være den førende i branchen.

 

Ingen kompromis

schindelhauer

Der gåes ikke på kompromis, på opbygningen af en Schindelhauer cykel. Alle dele, materialer og design er udvalgt efter de hårdest krav og standarder. Denne tilgang er ikke tilfældig, da alt i det tyske firma oser af høj kvalitet. Deres stræben efter det perfekte, ses tydeligt i cyklerne, både visuelt og fysisk. Besidder du som kunde, de samme idealer, vil du på skønne de mange flotte detaljer og løsninger på cyklerne.

 

schindelhauer

Cyklen fra Berlin

Det bedste af det bedste

Schindelhauer har siden 2009 designet cykler, der er teknologisk avancerede og i enkelt design. Schindelhauer værdsætter godt design og praktisk anvendelighed. Derfor bygger Schindelhauer minimalistiske cykler til daglig brug. Alle vores komponenter såsom remtræk fra Gates Carbon Drive med lav vedligeholdelse, en aluminiumsramme af høj kvalitet og dele i rustfrit stål er designet til lang levetid. Du kan forvente at køre på den letteste cykel, takket være en kompromis løs søgen på de bedste materialer.

 

Scroll to Top

Book din test tur