VeloHouse | Danmarks største Ebike Center | Danmark bedste cykelværksted
Kongen af speed - pedelecs 45 km/t

Verdens bedste 45 km/t pendler Elcykel

STROMER 2022 MODELLER

STROMER

Speed-pedelec

drive the difference

swiss technology

STROMER | Verdens bedste Speed-pedelec

Stromer er den ubestridte leder og fører inden for Speed-pedelec, også kendt som el cykel til 45 km/t. Det højteknologiske Schweiziske mærke er overlegen i digital brugerflade og valget af de ypperste komponenter. Vi kan kalde den el cyklens Ferrari, men i virkeligheden er Stromer sin egen herre, der går sine egen veje. Bagom den fuldendte Speed-pedelec, ligger der inspiration fra TESLA, GOOGLE og APPLE. Netop disse brands er Stromer bikes DNA og vision, i design, teknologi og brugervenlighed.

Stromer | Kongen af Pendlercyklen

Stromer Bike blev startet i 2009 af Thoms Binggeli. I Marts 2013, åbnede Stromer deres hovedkvarter i Obervangen, nær Bern i Schweitz. Hele firmaets DNA udmønter sig i egen produktion af strøm via sol celler på taget i hovedbygningen. Hvert batteri brugt til en Stromer cykel, er bygget med hjælp fra sol energi. Hovedkvarteret i Obervangen huser Ledelse, ingeniør , udvikling og forskning, montering, logistik og kunderservice. Firmaet har osse en monterings afdeling i Riedstadt i Tyskland.

STROMER

Stromer - Kongen af Speed-Pedelecs

Drive the difference

STROMER

riding joy

Den ypperste Speed-pedelec

Det var den visionære udvikler Thomas “Thömu” Binggeli, som kom op med en unik innovativ el-cykel – Stromer Bike.
Lige fra den første model der blev bygget, var det nytænkende funktioner , strømlignet design i kombination med  høj effekt, der var visionen.
I 2009 etablerede Thömu det schweiziske luksus mærke – Stromer – og lancerede den ypperste cykel indenfor Speed-pedelecs.
Design og brugervenlighed er gennemtænkt i  alle modeller. Lige fra ST1 X til den ypperste ST5.
Hver model har sin egenskab og bygget til at kunne klarer forskellige behov.
Kig ned i Velohouse og test forskellige modeller. Vi er klar med en snak om dine behov og stil.

STROMER

STROMER | Den grønne og sunde og billige transport

STROMER | Start dit nye liv med en Speed - Pedelec

VELOHOUSE

vi elsker cykler

STROMER | Danmarks Største Forhandler

At investere i en Stromer speed-pedelec, er en stor beslutning. Det ved vi i Velohouse. Vi kender dig og dit behov. Du ønsker at frigøre dig for bilen og bilkøer – du ønsker mere frihed og mere motion. Du ønsker at være herre over din egen tid.Kun en Stromer vil give dig drømmen om Frihed til at pendle fra hjem til arbejde.Med 45 km/t giver Stromer dig overskud og frihed til at pendle fra hjem til arbejde.Du vil elske din Stromer, når du dagligt,bruger den, til din transport, som pendler.
Stromer er ubetinget kongen af Pendler cyklen. Speed-pedelec med 45 km/t, der bringer dig frem på vejen, med en fart du vil elske.

 

Stromer Awards

 
Awards.

Stromer bikes are seen. Even by juries.

Swiss technology is a pioneer – not only in Switzerland. Our Stromer Speed Pedelecs have won international awards for technology and design.

Awards

 
 
Stromer ST5 SE
Hvilken Stromer er den rigtige for dig
alt=""
Konfigurer din Stromer Her
Test Stromer Hos Velohouse
Scroll til toppen

Book tid

..