alt="Velohouse"

WILIER Triestina

Italiensk Luksus & Historie i 100 år 

wilier Triestina

Wilier Historie

Wilier – historiens vingesus

Wilier Triestina – Italiensk og historisk cykel mærke, baseret i Rossano Vente, Italien. Det Italienske Luksus cykelmærke, blev etableret i 1906, af Italieneren Pietro Dal Molin i byen Bassano Del Grappa.Igennem mere end 100 år, har cykelmærket overlevet, 2 verdenskrige og diverse konjuktur ændringer i verdens økonomien.
Mærkets præsentation i alle de store etapeløb og Grand Tours, har alle dage været firmaets strategi. Det er en velkendt tese, at amatør rytteren kigger på de professionelle, når de vælger cykel. Når det bedste er godt nok til Pro rytteren, så er det ihverfald osse godt nok, til amatøren.

Italiensk Hingst fra Triestina

Idag 2021, står det hæderkronede Italienske Brand, stærkere end nogensinde. 2021 modellerne afspejler den høje kvalitet,  ypperste lakering og harmonisk helheds indtryk. Det er med stolthed at vi kan præsentere det historiske Italiensk cykelmærke, i Velohouse – Danmarks hyggeligeste cykelbutik. Wilier Triestina, er Italiensk i blod og DNA. Med de bedste profesionelle ryttere som ambasadører, er cyklerne højt profileret i de største Grand Tour løb, som Tour de France, Giro Italia og Vuelta Espana.

Wilier – Præsenteret i Grand Tour

Præsentationen af Wilier Triestina, i Grand Tour Løb, har været gennemgående igennem hele firmaets historie.
Det er et vigtigt parameter, at motions og amatør ryttere har kunne spejle deres Wilier Triestina racer i historiske løb og etaper. Investere du i en Wilier Triestina, så køber du Italiensk historie og den ypperste kvalitet i racer cykel branchen.

Se – Test og køb din Wilier Triestina i Velohouse.

Racercykel – Fra tegning til landevej

Folk der ejer en Wilier Triestina, ved, at de valgte en helt special cykel. De ved, at Wilier’s logo er en del af cykelhistorien og en historie, der er mere end 100 år gammel.
Wilier Triestina blev grundlagt i 1906 og firmaet mangler ikke erfaring. Cykel mærket er aldrig stoppet med at kombinere den mest avancerede know-how med den opfindsomhed og originalitet, som de er kendt for.

Udvikling & Teknologi

Fordi De ikke bare bygger cykler; De skaber dem.
Udviklingen af en ny model begynder med en enkel tegning på et stykke papir, og efter utallige test, bygges den med brugen af de mest avancerede materialer og teknologiske innovationer.

Wilier Triestina’s stil er den perfekte balance mellem tradition og innovation. Men det står også for sikkerhed og pålidelighed, når du er rytter på højeste niveau.
Sejrene fra vores professionelle atleter er et bevis på det.
Et cykelmærke er ikke et mærke uden historie. Netop rigdommen på historie kan se og læses her Wilier Triestina Historie

Bliv en del af historien

Dybden af cykel mærket og det’s logo, giver en følelse af kvalitet og ægthed. Kombineret med den ypperste kvalitet og komponent sammensætning, samt top lakering, giver dig som kunde, den største produkt oplevelse.
Lige fra mærkets første racercykel, mere end 100 år siden og til idag, har  tusinder af ryttere, kørt og oplevet en Wilier. Det handler ikke kun om cyklen. Mærkets gennemgående historie bygger osse på skæbner og lykke, kærlighed og passion. Alle begreber der kendetegner cykelbranchen’s store mestre og ryttere i særdeleshed.
Historiens vingesus, klæder dette Italienske cykelmærke – du kan selv blive en del af den.

Scroll til toppen

Book tid

..