velohouse

Besøg Danmarks fedeste cykelbutik Amerika Plads 33 – 2100 Kbh Ø

Placeret mellem Østerport st. og Nordhavn St. Buslinie 26 kører lige til døren. Vi ligger i stuen af Plesner tårnet. Du kan kører lige til vores dør i bil og få en parkerings tilladelse i butikken.

Vores adresse

  • Amerika Plads 33 2100 København Ø Denmark
  • +44 41372100
  • info@velohouse.dk

Our story

Our Customer is King

Velohouse består af dedikeret medarbejdere, hvis filosofi er enstemmigt : Kunden er konge
Vi elsker vores kunder og kunden har altid ret er vores motto.
Vores mange gode anmeldelser vidner om vores høje kundeservice, som er vores DNA.
Vi arbejder målrettet på at blive Danmarks bedste cykelbutik. Det bliver vi kun med hårdt arbejde og nye service tiltag der konstant bliver forbedret og rettet til. Med hjælp fra vores kunder prøver vi at skabe en hyggelig og rar atmosfære i vores butik.  Velohouse byder dig velkommen med expresso og god gammeldags service. Vi ses…;)

Velohouse

Kontakt os

Send os en besked

Amerika Plads 33, 2100 København Ø, DK

+45 41372100

“Kunden er kongen”

Cykelbutik københavnHos cykelbutikken Velohouse i Plesnertårnet Amerika Plads er god service, kundernes tilfredshed og den gode atmosfære altafgørende.  

Der er virkelig vægt og tyngde bag ordene, når Velohouses’ indehaver Klaus Nygaard slår fast, at kunden altid har ret, og at god service betyder alt for den hyggelige cykelbutik på Østerbro. Måske det er hans tid fra tøjbranchen, hvor god service er et must, der spiller ind, men under alle omstændigheder er man sikker på at få en god og ordentlig behandling, når man handler hos Velohouse med de mange gode cykler og den høje faglighed.  

“Kunden er kongen hos os. Vi har en superhyggelig butik, hvor man skal føle sig godt tilpas. Vi reparerer alle cykler og siger ikke nej til nogen opgaver – heller ikke til de hurtige reparationer,” fortæller Klaus Nygaard og fortsætter: “Vi har tre særdeles kompetente cykelmekanikere på værkstedet, og hvis man ikke selv er i stand til at komme forbi med sin cykel, tager vi gerne ud på adressen og henter den.”   

Skabt til den københavnske asfalt
Velohouse er Danmarks største forhandler af det finske cykelmærke Pelago. Det er kvalitetscykler med et enkelt, strømlinet og smukt design, der er som skabt til at udfolde sig på den københavnske asfalt. Pelago laver klassiske herrecykler, letvægtscykler, pendlercykler og bedstemorcykler i flotteste retrodesign med blandt andet en let stålramme, lette aluminiumsdele og lækre lædersæder fra Brooks. Med en Pelago cykel får du noget, der er mere end bare en cykel og et transportmiddel. Den er et stilikon og stikker synligt ud fra mange andre mærker. På den fede måde.  

Tysk grundighed i elcykler
Hvis man har behov for en elcykel, kan Velohouse byde på kvalitet og grundighed fra tyske Riese & Müller. De bygger elcyklen på specialordre fra kunden, så man kan få lavet sin elcykel lige efter ens ønske.  Ønsker man i stedet en fuldblods racer- og tricykel, er Argon 18 noget nær det bedste, man kan få. Den canadiske cykelproducent har sat barren ekstremt højt, og de er derfor markedsførende på et område, som konstant udvikler sig. Derudover fører de også cykler fra Standert, Pasley, Ridley og Fuji Cykler.      

Vild med cykler
Skal man have sin cykel serviceret, kan Velohouse blandt andet byde på en bronze-, sølv-  eller guldservicepakke. Guldpakken er nærmest som at få en ny cykel og omfatter en afmontering af hele cyklen, smøring af alle lejer og at alle indre dele renses samt montering af nye kabler og styrbånd.
Cykelværkstedet styres af Leo fra den Spanske by Granada. “Han er vild med udfordringer og behandler kundernes cykel, som var det hans egen. Både Leo og de to andre mekanikere, Mikkel og Stefan, tager sig gerne tid til at forklare hver enkel kunde, hvad deres cykel fejler, eller hvad de har behov for. Det samme gør sig gældende, når man køber sin cykel i butikken. Som noget af det første finder vi ud af, hvad kundens ønsker og behov er, så vi kan finde den bedste løsning. Det kan vi gøre, fordi vi har et meget stort og bredt udvalg af cykler i butikken. Og man kan være sikker på, at vi altid følger kunden helt til dørs,” understreger Klaus Nygaard.  

Velohouse, Amerika Plads 33, 2100 Ø., tlf.: 4137 2100, www.velohouse.dk      

https://www.facebook.com/velohouse.dk/