El-cykler

El-cykel op til 25 km/t motor assistance 

El-Cykel 25 KM/T

alt="Elcykel 25 KM/T"

ELCYKLER 25 KM/T

Moderne Transport

En elcykel gør din hverdag lettere. Med blot et tryk på en knap slukker du for modvinden eller glatter bakken ud. Med en elcykel skrues op for hastigheden og ned for rejsetiden. Kom frem i god tid, uden overanstrengelser eller sved på panden.

I Velohouse tror vi på at fremtidens grønne transport allerede har en plads i dag. Vi forhandler et bredt sortiment af elcykler i alle former og til alle formål. Her finder du alt fra elektriske racercykler og mountainbikes der gør din aktive cykling sjovere. Elektriske citybikes der gør din hverdags gøremål mere overkommelige og gør transport til og fra, gennem byen til en leg. Også moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma.

Alle har sine egne specifikke behov når det kommer til deres cykel, og med mærker som Gazelle, Schindelhauer, TrioBike og Urban Arrow på lager er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dig.

Du kan læse mere om elcykler HER.

Elcykler i Velohouse

Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. De er også de sikreste og mest pålidelige på markedet i dag, så du hver dag trygt kan sætte din lid til dem,  når børnene skal afleveres eller når du skal levere rundt omkring i byen.

Royal Dutch Gazelle har i over 125 år produceret cykler i højklasse og med solidt håndværk. Idag laver de et enormt bredt sortiment af elcykler i et væld af stile. År efter år vinder de priser for både deres cykler og deres kundetilfredshed. Vi er stolte over at kunne indgå et partnerskab med den hollandske cykelgigant. Du kan prøve en Gazelle enten vores butik i Valby, eller på Gazelles eget testcenter i Søborg. Begge steder finder du professionel rådgivning i øjenhøjde og elcykler i topklasse.

Schindelhauer er en nyere cykelproducent fra Berlin. De har helt fra start haft fokus på at lave cykler i højeste kvalitet, elegant design, og mindst mulig vedligeholdelse. Deres seneste spring har været indenfor netop elcykler, stadig med deres karakteristiske remtræk. Designet er stadig i topklasse og hver enkel detalje er gennemtænkt fra det tyske mærke, med elcykler som du aldrig før har set dem.

Vælg den rigtige El-Cykel 25 KM/T:

El-cykler med motor assistance op til 25 km/t, har samme lovgivning som almindelige cykler.
El-cyklerne fåes i alle cykel modeller: Ladcykler, bycykler, racercykler, Mtb, og touringcykler. Motoren kan ligeledes fås i mange udgaver og fra forskellige producenter. De mest udbredte er fra Bosch, Mähle, Shimano og Stromer. Den ekstra motorkraft hjælper i modvind, op ad bakker eller når du har brug for et ekstra skub for at nå frem til tiden. Over 25 km/t, vil motoren slå fra og du cykler med egen kraft.

Med et så stort et udvalg, kan det måske virke svært at finde ud af hvor man skal starte. I Velohouse står vores dygtige medarbejdere klar til at give dig professionel vejledning i øjenhøjde. Alligevel kan det være en god ide, at gøre dig lidt overvejelser om hvor du vil bruge cyklen og hvad dine behov er:

Klassiske El-Cykler:

Cykler i klassisk og stilrent design, typisk med en mindre motor og batteri indbygget i stellet. De kan give dig et ekstra skub i din daglige færden og på kortere ture. Det er svaret for dig der vil have en el-cykel, der opfylder både dine krav til funktionalitet og udseende. Mærket Schindelhauer har specialiseret i netop denne type af el-cykler, i smukt og elegant design.

El-Citybikes:

Praktiske og funktionelle, det beskriver de fleste elektriske citybikes. De kommer for det meste fuldt udstyret med alt du skulle få brug for i hverdagen, såsom skærme, integrerede lygter, støtteben, bagagebærer og kontroldisplay på styret. Batteriet vil oftest være enten integreret i stellet, eller placeret under bagagebæren. De har centermotorer der giver dig naturlig motorassistance. 

El-Ladcykler:

El-ladcykler er fantastiske, hvis du skal du transporte mere , eller flere, end dig selv. Moderne elektriske ladcykler der kan tage pladsen for familiebilen, som et fantastisk alternativt grønt transportmiddel, eller som leveringplatform og kørende reklamesøjle for dit firma. Ladcyklerne fra Urban Arrow og Triobike er ikke bare blandt de mest alsidige af sin slags, med flere modeller til ethvert behov. Om du skal bruge en cykel til familien eller firmaet er er det helt sikkert en for dig. Alt fra børnesæder til kølerum og pick-up lad kan monteres og ladcyklen kan også bruges som fremragede reklame for dit firma.

El-Racercykler:

Er du altid den de andre må vente på, eller kunne du bare godt bruge et skub på vej op af bjerge og bakker så skal du ikke kigge længere. Ved første øjekast adskiller de sig ikke voldsomt fra deres traditionelle modparter, men har pedal-assist eller en centermotor. Aerodynamik betyder utroligt meget for racercykler og både motor og batteri er derfor indtænkt og integreret i stellet helt fra start. Det er cykler til dig der gerne vil bruge cyklen til motion, men vil nå endnu længere ud og se nye horisonter på dine ture.

El-Mountainbikes:

Er du en eventyrer på cykel og elsker turene på små stier gennem skoven? Har du et særligt behov for det sus der følger med når man dykker ned af skrænten eller udfordringen i at klatre op ad stejle skråninger på to hjul? El-mountainbikes giver der ikke bare den ekstra hjælp når terrænet er udfordrende. Du får også et ekstra kick, når tempoet ryger i vejret og du sætter fart over feltet, på cykelstien, gennem skoven eller gennem den vilde natur. Du får en sjovere oplevelse og bliver i stand til at presse lige det ekstra ud dig selv.

Vi ses i Velohouse, til en snak om din fremtidige elcykel, og en test tur.

 
0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top

Book din test tur