Finansiering

Drømmer du om at cruise gennem byen på en Stromer, Trek eller Tern? Takket være vores partnerskab med Resurs Bank kan vi tilbyde attraktive finansieringsmuligheder.

header-image

Bliv forhåndsgodkendt til finansering på din drømmecykel

Bliv forhåndsgodkendt på din cykel allerede i dag - Resurs Bank har gjort processen om at blive forhåndsgodkendt til finansering så let som mulig - ansøg lige herunder. 

Ansøg om finansering

I Velohouse har vi en aftale med Resurs Bank om finansiering af cykler.

Aftalen er ikke noget vi tjener penge på men derimod en service til dig der går og drømmer om en opgradering af din cykel. Finansiering af cykler under 60.000 kroner. For cykler under 60.000 kroner samarbejder vi med Resurs Bank for at tilbyde dig en enkel og gennemsigtig finansieringsmulighed.

Du betaler ingen rente, kun et månedligt gebyrer samt etableringsgebyr, og disse udgør kreditomkostningerne. For at få alle detaljer om lånevilkår og ÅOP, kan du klikke på knappen under "Læs mere" ved finansieringsafsnittet inden på den konkrete cykel du kigger på. Det er værd at bemærke er, at det beløb, der anføres i selve kreditaftalen, altid oprundes til nærmeste hele tusinde. Du behøver dog ikke at bruge hele kreditten, eller endda noget af den, selvom du ansøger om godkendelse.

Ansøgningen er gratis og uforpligtende, så du kan med ro i sindet udforske dine finansieringsmuligheder. Før du afgiver din ordre, anbefaler vi, at du sikrer dig, at du er godkendt ved at ansøge via linket på produktsiden.

Dette sikrer en hurtig og problemfri behandling af din ordre.Finansiering af cykler over 60.000 kroner Også for de vildere cykler over 60.000 kroner tilbyder vi finansiering gennem Resurs Bank. Som altid kan du få alle detaljer om lånevilkår, inklusive ÅOP, ved at klikke på knappen "læs mere" på produktsiden i finansieringsafsnittet. Ligesom ved cyklerne til under 60.000 kroner er beløbet i kreditaftalen altid oprundet til nærmeste hele tusinde. Du behøver ikke at bruge hele kreditten, og det er gratis og uforpligtende at ansøge. For at sikre hurtigst mulig behandling af din ordre, anbefaler vi, at du kontrollerer din godkendelse ved at ansøge via linket som nævnt før.

Om Resurs Bank Vores finansieringspartner,

Resurs Bank, er en del af Resurskoncernen, der har været en aktør inden for betalings- og finansieringsløsninger siden 1977. Med tilstedeværelse i hele Norden har Resurs Bank hjulpet over 5,7 millioner kunder og massere af øvrige detailhandlere med finansieringsløsninger. Deres ekspertise i at skabe smarte betalings- og finansieringsløsninger gør dem til den perfekte partner for at gøre din cykeldrøm til virkelighed.Sådan ansøger du om et lån 

Step 1: Ansøg - Gå ind på cyklen du ønsker at finansiere og klik på teksten "læs mere" i finansieringsafsnittet, herefter knappen "Ansøg".
Step 2: Afgiv ordre - Når du er godkendt er du klar til at ligge ordren. Under betalingsmuligheder vælger blot "Resurs"
Step 3: Vi sender ordren - Du hører fra hos når din cykel er afsendt!