Om Velohouse

Lær os at kende

Vi ønsker at være den bedste elcykel butik i hele Danmark - og det opnår vi kun ved at lytte før vi taler, forstå før vi rådgiver og være transparente når ikke vi har løsningen til dig.

Vi er en flok af elcykel entusiaster og -mekanikere der tilsammen danner Velohouse. Vi er en 1000kvm cykelbutik der har til mål at indkapsle de muligheder der i de seneste år har åbnet sig op indenfor elcykelindustrien.

Hos os er det altid højeste prioritet at give en rådgivning der passer til dig og dine behov og parallelt en tryghed i, at hvis ikke vi mener vi har den rette løsning til netop dig, så giver vi besked. Det vil altid være vigtigere for os, end at sælge en cykel nu og her.

Vi ønsker at være den bedste elcykel butik i Danmark. Det er stort og svært mål. Og det ved vi kun kan opnåes ved at sætte en enorm dyd i at lytte, forstå og sætte os ind i din hverdag.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Klaus Nygaard

Stifter & Direktør

Leder du efter?

Vi kan ikke love at vi har det rette for dig.

- Men det vi kan love er at vi altid gør os umage. I Velohouse er vi en flok passionerede elcykel-entusiaster og -mekanikere. Lær meget mere om os i videoen her.