OPIUM S-serie speed pedelec anmeldelse

d. 14.02.24

OPIUM S-serie speed pedelec anmeldelse

OPIUM speed pedelec blev annonceret i foråret 2022 og vakte straks opmærksomhed med sit elegante design og iøjnefaldende rammefarver. OPIUM har været tilgængelig hos autoriserede forhandlere siden 2023.

Denne model af OPIUM har fået navnet S-serien. I mellemtiden findes der også en OPIUM T-serie (en billigere variant af S) og en tredje OPIUM-model vil blive udstillet for første gang på den belgiske cykelmesse Velofollies i januar 2024.

OPIUM speed pedelec kommer med nogle imponerende specifikationer. S-modellen er en high-end speed pedelec med et kraftigt baghjulsmotor, PINION gearnav, Gates Carbon drivrem og en batterikapacitet, der starter ved 1.400Wh. En 1.600Wh batteri og 470Wh rækkeviddeforlænger er på vej i 2024.

OPIUM speed pedelec er samlet med kvalitetskomponenter, herunder et Supernova forlygte, Magura MCi hydrauliske skivebremser og DT Swiss fælge. OPIUM har valgt displayet og softwaren fra FIT ("FLYER Intelligent Technology").

Startprisen for OPIUM S-serien er 8.990 euro.

Hvis du ønsker at købe en OPIUM speed pedelec med alle optioner og gå hele vejen med en affjedret sadelpind, affjedringsforgaffel, PINION C1.12 (Smart.Shift vil følge senere), en fræk farve og Blubrake G2 ABS, så vil du ende med at betale over 11.000 euro.

Komplette specifikationer for OPIUM S-serien inkluderer blandt andet PINION C1.9 gearnav, valgfri PINION C1.12 eller PINION Smart.Shift, Gates Carbon drivrem, OPIUM stiv forgaffel med valgfri Wren affjedringsforgaffel, og meget mere.

Cockpittet på OPIUM-S har et rent og elegant design, takket være Magura MCi bremsesystemet, som har cylinderen og kablerne fuldt integreret i styret.

Vi havde muligheden for at udsætte OPIUM speed pedelec for en ugelang holdbarhedstest og dele vores erfaringer med OPIUM i en anmeldelse.

Med sådan et fantastisk drivsystem, baghjulsmotor og et 1.400Wh batteri ved du i princippet, at det burde gå godt, men i sidste ende er det softwaren, der bestemmer håndteringen af en speed pedelec. I dette tilfælde er det softwaren leveret af FIT (FLYER Intelligent Technology), og den er fremragende.

OPIUM er en kanon.

OPIUM speed pedelec accelererer lynhurtigt, og du kan let nå op på en tophastighed på 48km/t på displayet, hvilket er cirka 47km/t målt med GPS. Det er en pæn tophastighed. Selv med stærk modvind forbliver understøttelsen god.

Motorens præstation kan bedst beskrives som "stille kraft". OPIUMs motor er virkelig stille, bogstaveligt talt, og dens opførsel føles som en kontrolleret, men meget velvillig væddeløbshest.

Vi er ekstremt begejstrede for denne første OPIUM speed pedelec. Dens attraktive design, kraftige support, omfattende rækkevidde og store antal muligheder gør dette til en unik speed pedelec og en seriøs konkurrent til etablerede mærker.

Implementeringen af FIT-brugergrænsefladen og softwaren resulterer i uovertruffen support og attraktive brugerfunktioner, såsom integration med Komoot.

Dem, der ser efter at købe en OPIUM i Benelux, kan handle hos et stort antal forhandlere i Belgien og et voksende forhandlernetværk i Holland.

Velkommen til speed pedelec-markedet, OPIUM! En lovende start! Vi ser frem til dine fremtidige udviklinger.

Se også

Abus 8900 Kædelås Sort

Normalpris Fra 659,00 kr.
Normalpris Udsalgspris Fra 659,00 kr.

Abus 8900 Kædelås Rød

Normalpris Fra 659,00 kr.
Normalpris Udsalgspris Fra 659,00 kr.

Abus 1060 City Chain X-Plus

Normalpris Fra 1.099,00 kr.
Normalpris 1.599,00 kr. Udsalgspris Fra 1.099,00 kr.
Udsalg

Abus Airbreaker

Normalpris 2.249,00 kr.
Normalpris Udsalgspris 2.249,00 kr.